12 monteurs beschikbaar in uw regio

Loodgieter nodig? Snel en vakkundig geholpen

Wij garanderen betrouwbare herstellingen tegen een eerlijk tarief. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het opsporen van een lekkage, wij lossen uw probleem snel op met onze lokale professionals.

Ons team bestaat uit deskundige loodgieters die zijn opgeleid om de hoogste graad van klanttevredenheid te waarborgen. Wij beschikken allemaal over diepgaande kennis in ons vakgebied.

Onze expertises

Bij Allround Loodgieter bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en expertises op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om het installeren en onderhouden van sanitair, het oplossen van verstoppingen of lekkages, het vervangen van leidingen, of het installeren van centrale verwarming- en gasleidingen, wij beschikken over de kennis en ervaring om elk project efficiënt en professioneel aan te pakken. Onze technici zijn opgeleid volgens de laatste normen en richtlijnen en werken altijd met de beste materialen en technieken om de beste resultaten te garanderen.

Spoed

Afvoer

Riool

Toilet

Lekkage

Sanibroyeur

Camera inspectie

Lekdetectie

Het grootste loodgieters netwerk van Nederland.

Onze loodgieters zijn actief in Zuid-Holland en leveren diverse loodgietersdiensten in Alphen aan den Rijn, Delft, Den Haag, Leiden, Dordrecht, RotterdamSchiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zoetermeer. Op de kaart staan onze servicegebieden. Staat uw stad er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Den Haag

Leiden

Rotterdam

Delft

Zoetermeer

Dordrecht

Schiedam

Alphen aan den Rijn

Spijkenisse

Vlaardingen

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam

Logo Allroundloodgieter

Menu

Search