6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Loodgieter Leiden

Loodgieter Leiden: professioneel en betrouwbaar

Welkom bij onze loodgietersdienst in Leiden! Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar loodgieter in de regio Leiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren loodgieters staan klaar om u te helpen met al uw loodgietersproblemen, van kleine reparaties tot complete installaties.

Loodgieter Leidein

Loodgieter Leiden, waarom kiezen voor onze loodgietersdienst?

Onze loodgieters zijn gekwalificeerd en gediplomeerd, dus u kunt er zeker van zijn dat u kwalitatief hoogwaardige service van ons krijgt. Wij werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer van uw loodgieters probleem af bent. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven aan zodat u niet te veel hoeft te betalen voor onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan
0 +
klanten gingen u voor
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Met spoed een Loodgieter Leiden nodig? Bel ons!

Onze loodgieters in Leiden zijn snel en efficiënt

Als u een loodgietersprobleem heeft, staat de tijd niet stil. U wilt zo snel mogelijk van uw problemen af zijn. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een loodgieter die snel en efficiënt kan werken. Onze loodgieters zijn gekwalificeerd en gediplomeerd, dus u kunt er zeker van zijn dat u kwalitatief hoogwaardige service van ons krijgt. Wij werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer van uw loodgieters probleem af bent.

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten loodgietersdiensten in Leiden en omstreken

Onze ervaren loodgieters in Leiden en omstreken staan voor u klaar met een groot scala aan loodgietersdiensten. Onze loodgieters worden gespecialiseerd opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Onze loodgietersdiensten zijn zeer uitgebreid. Wij kunnen uw verstoppingen opheffen, leidingen repareren of vervangen, sanitair installeren of repareren, badkamers en keukens renoveren, en uw cv-ketels en verwarmingssystemen installeren, onderhouden en repareren

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leggen alle soorten leidingen aan in Leiden

Wilt u uw waterleiding laten aanleggen in Leiden?

Zoekt u naar professionele hulp voor het aanleggen van waterleidingen in Leiden en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze ervaren loodgieters zijn gekwalificeerd en gediplomeerd en staan klaar om u te helpen met het aanleggen van water-, gas-, en elektrische leidingen, maar ook het vervangen van afvoerbuizen en het aanleggen van buizen voor CV en warmte-installaties. We bieden ook diensten aan voor het repareren en plaatsen van riolering en dakgoten.

Afvoerleidingen leggen in Leiden: laat het over aan de professionals!

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het leggen van afvoerleidingen in Leiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren loodgieters staan klaar om u te helpen met het leggen van afvoerleidingen, van kleine reparaties tot complete installaties. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het leggen van afvoerleidingen voor zowel binnen- als buitengebruik. Onze loodgieters zijn gekwalificeerd en gediplomeerd, dus u kunt er zeker van zijn dat u kwalitatief hoogwaardige service van ons krijgt. Wij werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer van uw afvoerleidingen probleem af bent.

Allround loodgieters

Loodgieter Leiden: veelgestelde vragen

De prijs van een ervaren loodgieter Leiden ligt tussen de 60 en 75 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven berekenen wij geen voorrijkosten.

Het werk van een ervaren loodgieter / installateur is zeer veelzijdig. Het loopt uiteen van het repareren van een kraan tot de installatie van een volledig gerenoveerde badkamer. Ook de installatie van compleet nieuwe cv’s inclusief ketels leidingen enz..

De meeste loodgieters en installateurs zijn gespecialiseerd in één van de twee branches. Echter, voor een goede aanpak is het belangrijk dat er zowel een loodgieter als een installateur aanwezig is. In dit geval wordt er altijd samengewerkt tussen deze twee partijen.

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Loodgieter Leidein

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam