12 monteurs beschikbaar in uw regio

Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht is 24/7 bereikbaar

Onze loodgieters staan voor u klaar! Als u last heeft van een verstopping, lekkage of andere loodgieters problemen, dan zijn wij de juiste partner voor u. Onze ervaren en professionele loodgieters kunnen uw probleem snel en efficiënt opgelost. Onze diensten omvatten alle soorten loodgieters werkzaamheden. Wij helpen u graag om uw huis weer in goede staat te brengen
Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht, waarom zou u voor ons kiezen?

Waarom u voor ons zou moeten kiezen: Ten eerste bieden wij concurrerende prijzen voor onze diensten. Ten tweede garanderen wij u altijd een snelle service. En ten derde kunnen onze loodgieters uw loodgieters werkzaamheden veel voordeliger laten verlopen dan u wellicht verwachtte! Loodgieter Dordrecht staat bekend om haar gedegen kennis van de installatietechniek en haar klantvriendelijkheid, die resulteren in een perfecte service. De loodgieters in ons team hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze problemen moeten oplossen
klanten gingen u voor
0 +
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Met spoed een Loodgieter Dordrecht nodig? Bel ons!

Onze ervaren en deskundige loodgieters in Dordrecht

Wij zijn een loodgieter in Dordrecht die ervaren en deskundig is. Wij kunnen u helpen met alle zaken rondom loodgieterswerk. Wij denken graag met u mee als het gaat om de keuze van materiaal, het plannen van de werkzaamheden en het aanvragen van vergunningen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud of reparatie van uw CV ketel of boiler. Onze werkzaamheden omvatten niet alleen de installatie van nieuwe cvinstallaties maar ook renovatie en vervanging van bestaande installaties.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten loodgieters diensten in Dordrecht en omstreken

Wij zijn een ervaren loodgieter in Dordrecht en omstreken. Onze loodgieters worden gespecialiseerd opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van allerlei soorten loodgieters werkzaamheden. Onze loodgieters diensten zijn zeer uitgebreid. Wij kunnen uw verstoppingen opheffen, leidingen repareren of vervangen, sanitair installeren of repareren, badkamers en keukens renoveren, cv-ketels en verwarmingssystemen installeren, onderhouden en repareren.

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leggen ook leidingen aan in Dordrecht?

Waterleiding aanleggen in Dordrecht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Dan helpen wij u graag met het zoeken naar een passende oplossing. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, waardoor wij voor veel klanten in de regio Dordrecht en omgeving als aannemer geschikt zijn voor de aanleg van leidingen. We kunnen bijvoorbeeld water-, gas-, en elektrische leidingen aanleggen, maar ook leiding werkzaamheden zoals het vervangen van afvoerbuizen of het aanleggen van buizen voor CV en warmte-installaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het repareren en plaatsen van riolering en dakgoten.

Wilt u uw afvoerleidingen laten aanleggen in Dordrecht?

Voor de aanleg van uw afvoerleidingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van leidingen voor stort- en afvoerinstallaties. Wij werken met een vakbekwame medewerkers die met veel ervaring uw project tot een succes maken. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op een hoog niveau ligt, daarom investeren wij in gespecialiseerde apparatuur en materialen. Daarnaast werken wij met vast personeel, want wij vinden het belangrijk dat er altijd iemand voor je klaarstaat als je ons nodig hebt.

Allround loodgieters

Loodgieter Dordrecht: veelgestelde vragen

De prijs van een ervaren loodgieter Dordrecht ligt tussen de 60 en 75 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven berekenen wij geen voorrijkosten.

Het werk van een ervaren loodgieter / installateur is zeer veelzijdig. Het loopt uiteen van het repareren van een kraan tot de installatie van een volledig gerenoveerde badkamer. Ook de installatie van compleet nieuwe cv’s inclusief ketels leidingen enz..

De meeste loodgieters en installateurs zijn gespecialiseerd in één van de twee branches.
Echter, voor een goede aanpak is het belangrijk dat er zowel een loodgieter als een
installateur aanwezig is. In dit geval wordt er altijd samengewerkt tussen deze twee
partijen.

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Loodgieter Dordrecht

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam