6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Last van lekkage?

Een lekkage is een van de meest voorkomende probleem binnenshuis.

Bij Allround Loodgieters weten wij hoe vervelend het is om een lekkage te hebben. Het lijkt misschien een klein probleem, maar het kan snel een groot probleem worden. Lekkages kunnen waterschade veroorzaken en een dure rekening opleveren als ze niet meteen worden aangepakt. Neem daarom contact met ons op om uw lekkage te verhelpen zodra u deze opmerkt. Wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing.

Hoe herkent u een lekkage?

Hoewel we u niet direct kunnen vertellen hoe lekkages ontstaan, kunnen we u wel vertellen dat de helft van alle lekkages wordt veroorzaakt door slecht kitwerk. Een verstopte dakgoot kan ook de oorzaak zijn van een lekkage. Daarnaast kunnen ouderdom van het materiaal of bepaalde weersomstandigheden een lekkage veroorzaken.

0 +
klanten gingen u voor
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Wij zijn er om uw lekkages op te sporen en te verhelpen.

Zo verhelpt u een lekkage

Zo verhelpt u een lekkage

Om een lekkage op te sporen heeft u een expert nodig. Een expert kan een lekkage gericht opsporen zonder iets te breken of te slopen. Is de lekkage eenmaal gevonden, dan kan het door de specialist gerepareerd worden. Het is afhankelijk van het soort lekkage hoe het gerepareerd wordt: Een lekkage in uw leiding wordt bijvoorbeeld anders opgelost dan een lekkage in uw dak.

Heeft u een lekkage die opgespoord en gerepareerd moet worden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leveren altijd wat wij beloven

Ons motto is “altijd leveren wat we beloven”, en zo werken we ook. We werken op een no-cure, no pay basis. Dus als er niets gedaan kan worden om uw probleem te verhelpen, hoeft u niets te betalen. U betaalt ook nooit meer dan het bedrag dat we vooraf hebben afgesproken. Zo weet u precies hoeveel uw reparatie gaat kosten voordat we aan de slag gaan! Wij streven ernaar om het proces van het oplossen van de lekkage zo eenvoudig mogelijk te maken door al het zware werk voor u te doen. 

Met onze apparatuur en kennis kunnen wij snel en nauwkeurig de oorzaak van de lekkage achterhalen en oplossen. Mochten we het probleem niet ter plaatse kunnen verhelpen, dan is ons bezoek aan u gratis. Onze missie is om u te helpen bij het snel en efficiënt oplossen van uw lekkage, zodat u weer kunt genieten van een droog en comfortabel huis.

No cure
no pay

Allround loodgieters

Lekkage: Veelgestelde vragen

Een lekkage kan vochtproblemen en waterschade in uw huis veroorzaken, daarom is het verstandig om direct een loodgieter te bellen zodra u een lekkage ontdekt. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen om zo verdere schade te voorkomen. Een grote lekkage zorgt vaak voor acute grote problemen waarbij ook meteen duidelijk is wat de oorzaak is. Een kleine lekkage, die vaker voorkomt, wordt pas na enige tijd ontdekt. Een loodgieter is dus niet alleen nuttig om het lek te dichten, maar ook om de oorzaak te achterhalen. Onze loodgieters beschikken over de nodige apparatuur om alle lekkages op te sporen en direct te verhelpen.
Bij Allround Loodgieters hebben we 12 jaar ervaring in het repareren van alle soorten lekkages in uw huis. Van badkamer lekkages tot keuken lekkages, dakgoot lekkages en meer – we hebben het allemaal gezien en we kunnen het repareren! We werken met het meest geavanceerde apparatuur om lekkages op te sporen en snel te verhelpen.  Wij weten dat u de beste service in de regio wilt, en daarom bieden wij onze klanten:
  • Professionele, betrouwbare service van getrainde professionals
  • Betaalbare tarieven voor alle diensten​
  • Geen verborgen kosten of verrassingen! ​
  • Gediplomeerde loodgieters met meer dan 12 jaar ervaring​

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Verhelpen lekkage

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam