6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Ben u met spoed op zoek naar een loodgieter?

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar.

Allround Loodgieters helpt u snel en vakkundig!

Wij zijn dé spoedloodgieter in de Randstad. Ons professionele team is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Wij sturen zo snel mogelijk een van onze ervaren loodgieters op pad om uw probleem te verhelpen. Onze monteurs hebben alle benodigde kennis en ervaring om elk loodgietersprobleem op te lossen.

7 dagen per week beschikbaar

0 +
klanten gingen u voor
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Voor al uw loodgieter spoedgevallen, bel ons nu!

24 uur per dag

Wij zijn er om u te helpen met uw riool- of afvoerproblemen, op elk tijdstip van de dag of nacht!

Bij Allround Loodgieters hebben wij een toegewijd team van loodgietersexperts, maar wist u dat we ook 24 uur per dag beschikbaar zijn? Dat klopt: als u midden in de nacht wakker wordt en ontdekt dat uw gootsteen verstopt is, of als u thuiskomt van uw werk en ontdekt dat er overal water ligt omdat uw leidingen zijn gebarsten, dan staan wij voor u klaar.

We geven altijd een prijsopgave via de telefoon voordat we iemand naar uw huis sturen. Er wordt u niets in rekening gebracht tot na de klus, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u te maken krijgt met verrassingskosten.

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leveren altijd wat wij beloven

Ons motto is “altijd leveren wat we beloven”, en zo werken we ook. We werken op een no-cure, no pay basis. Dus als er niets gedaan kan worden om uw probleem te verhelpen, hoeft u niets te betalen. U betaalt ook nooit meer dan het bedrag dat we vooraf hebben afgesproken. Zo weet u precies hoeveel uw reparatie gaat kosten voordat we aan de slag gaan!

Wanneer u zich zorgen maakt om een verstopte afvoer, willen wij u de stress uit handen nemen. Onze gespecialiseerde technici zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en training om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom bieden wij een snelle spoeddienst waar u op kunt rekenen, dag en nacht. En als we uw verstopte afvoer niet onmiddellijk kunnen oplossen, dan is ons bezoek gratis!

No cure
no pay

Allround loodgieters

Veelgestelde vragen

Overstromingsproblemen? Wij dekken u. Onze technici zullen het in een mum van tijd oplossen, en we doen het allemaal met een glimlach op ons gezicht.

Wij verhelpen kelderoverstromingen, repareren badkamers die ondergelopen zijn en wij repareren gorgelend water in afvoeren. Kortom, geen probleem is te groot of te klein voor ons!

We zijn 24/7 beschikbaar om al uw rioolproblemen op te lossen, en we kunnen in de meeste gevallen binnen een uur een monteur bij u hebben. We weten dat u niet lang zonder uw toilet of gootsteen wilt zitten, dus we werken zo snel mogelijk om uw afvoer weer te laten stromen.

Staat uw spoedklus er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

spoed loodgieter den haag

Wacht niet langer

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam