6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Afvoer verstopt?

Afvoer verstopt? Wij ontstoppen uw afvoer snel en vakkundig.

Een verstopte afvoer is vanaf nu verleden tijd.​

Bent u ooit in een situatie geweest waarin uw hele huishouden wordt verstoord door een verstopte afvoer? De wasmachine of vaatwasser doet het niet meer, het water loopt niet goed weg, en er hangen onaangename geurtjes in huis.

Heel vervelend. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. En zelf een afvoer ontstoppen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is Allround Loodgieters er voor u.

0 +
klanten gingen u voor
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Wij zijn er om u te helpen uw afvoer weer vrij te laten stromen.​

loodgieter repareert afvoer in den haag

Afvoer ontstoppen met oplosgarantie.

Hoe groot of klein het probleem ook is, wij lossen het op. We zitten al meer dan 12 jaar in dit vak en hebben daarom ons vak geperfectioneerd om kwaliteit te garanderen. Wij ontstoppen uw afvoer snel, vakkundig en tegen een eerlijk tarief. 

Als u op zoek bent naar een loodgieter die betrouwbaar en betaalbaar is, zoek dan niet verder: wij zijn er voor u. Ons team bestaat uit ervaren professionals die trots zijn op het leveren van kwaliteitswerk en ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, want wij regelen alles voor u! Neem daarom contact op met Allround Loodgieters. 

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leveren altijd wat wij beloven

Ons motto is “altijd leveren wat we beloven”, en zo werken we ook.

We werken op een no-cure, no pay basis. Dus als er niets gedaan kan worden om uw probleem te verhelpen, hoeft u niets te betalen. U betaalt ook nooit meer dan het bedrag dat we vooraf hebben afgesproken. Zo weet u precies hoeveel uw reparatie gaat kosten voordat we aan de slag gaan!

We weten dat wanneer u een verstopte afvoer hebt, het niet alleen ongemakkelijk is – het is ronduit frustrerend! Wij streven ernaar om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken door al het zware werk voor u te doen. Met onze speciale apparatuur en training, kunnen we uw verstopte afvoer in een mum van tijd repareren. Als we uw probleem niet ter plaatse kunnen oplossen, is ons bezoek gratis!

No cure
no pay

Allround loodgieters

Afvoer verstopt: veelgestelde vragen

Een rioolgeur in huis kan vaak betekenen dat er iets mis is met de ontluchting van het toilet of afvoer. Het kan ook zijn dat de riolering onder de woning verstopt zit of niet ontlucht wordt. Een lekkage in uw riolering kan ook een oorzaak zijn. Een bubbelende afvoer of een borrelende afvoer kan wijzen op problemen in uw riolering.

Ons team van experts kan een rioolinspectiecamera gebruiken om uw systeem te controleren op lekken, scheuren en boomwortels – allemaal zaken die in de toekomst tot ernstige problemen kunnen leiden.

Wij bieden ook een tweede optie: rookdetectie rioolinspecties. Bij deze techniek wordt rook door uw systeem gestuurd en vervolgens met behulp van sensoren eventuele problemen met de leidingen opgespoord die door de camera zijn gemist. Zo brengen wij lekkages en stankoverlast beter in beeld. 

Als u uw afvoer laat ontstoppen door een loodgieter, liggen de kosten tussen de 180 en 240 euro.

Gemiddeld kunt u dus rekenen op afvoer ontstoppingskosten van ongeveer 210 euro.

Natuurlijk zijn er een aantal factoren die deze prijs beïnvloeden. Als het probleem bijvoorbeeld meer dan 10 meter van het huis verwijderd is (bijvoorbeeld als het in de straat ligt), dan komt er waarschijnlijk een meerprijs voor transport bij.

1) De grootte van de buis waaraan gewerkt wordt – Hoe groter de diameter van de buis waaraan gewerkt wordt, hoe duurder het zal zijn om een verstopping erin te verwijderen, omdat er meer materialen zoals zand of beton gebruikt moeten worden voor ondersteuning tijdens de bouwwerkzaamheden (wat de kosten verhoogt).

2) De lengte van de leiding die wordt gereinigd – Hoe langer de lengte van de leiding die wordt gereinigd van eventuele verstoppingen erin (zoals boomwortels), des te meer de kosten hoger worden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Als uw afvoer verstopt is, kunnen chemische ontstoppers soms helpen. Ze zijn ontworpen om de verstopping af te breken en vervolgens weg te spoelen.

Als de verstopping echter hardnekkig is, werken chemische ontstoppers vaak niet. De reden hiervoor is dat ze het materiaal dat de verstopping veroorzaakt niet echt afbreken; ze lossen het alleen tijdelijk op zodat u het kunt wegspoelen.

Als u chemische ontstoppers blijft gebruiken, kunnen ze uw afvoer aantasten en dat is niet goed voor uw leidingen of uw portemonnee.

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw doucheafvoer te ontstoppen, zijn er drie belangrijke dingen die u kunt doen.

Ten eerste, giet heet water in de afvoer. Dit helpt het zeepschuim op te lossen dat zich in uw leidingen heeft opgehoopt.

Ten tweede, meng azijn met zuiveringszout en giet dit direct in de afvoer. Laat dit een uur inwerken en spoel het daarna door met heet water.

Ten derde, probeer een ontstopper of plopper te gebruiken.

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

verstopte afvoer ontstoppen

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam