12 monteurs beschikbaar in uw regio

Riool verstopt?

Riool verstopt? Wij lossen het snel en vakkundig op.

Bij Allround Loodgieters weten we dat een verstopte riolering het laatste is waar u op vrijdagavond mee te maken wilt hebben. Daarom bieden wij 24/7 service, zodat u op ons kunt rekenen om er te zijn wanneer u ons het meest nodig heeft.

Onze technici hebben meer dan 10 jaar ervaring in het omgaan met alle soorten verstoppingen, dus we hebben het allemaal gezien. Of het nu gaat om een verstopte leiding of een vetvanger, wij zorgen ervoor dat uw afvoer in een mum van tijd weer werkt.

Wij zijn hier om te helpen met uw rioolverstoppingen!

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten verstoppingen: vetvangers, afvoeren, leidingen, septische putten, noem maar op! We krijgen u zo weer op de rails! En als u een noodgeval hebt, zoals een rioolverstopping (of zelfs gewoon een lekkend toilet), zijn we 24/7 beschikbaar voor al uw behoeften.

Bij Allround Loodgieters weten we hoe frustrerend het is om een onverwacht loodgietersprobleem in huis te hebben. Daarom zijn we trots op ons vermogen om iedereen in Zuid-Holland, zoals Den Haag, Rotterdam, Leiden tijdig en kwalitatief hoogstaand werk te leveren – ongeacht waar of wanneer u het nodig heeft. Bent u benieuwd in welke steden wij actief zijn? Kijk dan op onze servicegebieden pagina voor meer informatie.

klanten gingen u voor
0 +
4.6/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8.

Heeft u hulp nodig met het ontstoppen van uw riool?

loodgieter repareert afvoer in den haag

Uw riool laten ontstoppen met oplosgarantie

Onze professionele rioolservice biedt u de zekerheid van een efficiënte en snelle oplossing voor al uw verstoppingen. Onze technici zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en kennis om elke verstopping snel op te lossen. Bovendien bieden wij een oplosgarantie, wat betekent dat als het probleem binnen een redelijke tijd terugkomt, wij het opnieuw zullen oplossen zonder extra kosten voor u. Laat uw verstoppingen achter u en kies voor de geruststelling van onze oplosgarantie.

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Wij leveren altijd wat wij beloven

Ons motto is “altijd leveren wat we beloven”, en zo werken we ook. We werken op een no-cure, no pay basis. Dus als er niets gedaan kan worden om uw probleem te verhelpen, hoeft u niets te betalen. U betaalt ook nooit meer dan het bedrag dat we vooraf hebben afgesproken. Zo weet u precies hoeveel uw reparatie gaat kosten voordat we aan de slag gaan!

Wij weten dat een verstopt riool niet alleen vervelend is, maar ook erg frustrerend. Onze doel is om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken door al het zware werk voor u te verzorgen. Met onze speciale uitrusting en opleiding, kunnen we uw verstopte riool snel repareren. En mochten we het probleem niet ter plaatse kunnen oplossen, dan is ons bezoek gratis.

No cure
no pay

Allround loodgieters

Verstoppingen: veelgestelde vragen

Riool ontstoppen is het proces waarbij verstoppingen in riolen worden verwijderd. Het doel is om de vrije stroming van afvalwater in de riolen te herstellen.

Er zijn verschillende tekenen die duiden op een verstopte riolering. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende symptomen:

  • Water loopt langzaam weg uit het wastafel- of doucheputje
  • Uw toiletten lopen langzaam vol
  • U hoort gorgelend geluid in de leidingen

Er zijn veel verschillende factoren die bijdragen aan een verstopte riolering, waaronder:

  • Veel toiletpapier in de wc
  • Veel vet, olie en zeep in de keuken
  • Objecten die in het toilet zijn gegooid
  • Aanslag en verzakkingen in de leidingen

Er zijn enkele eenvoudige oplossingen die u zelf kunt proberen, zoals het gebruik van een ontstoppingsmiddel of een plunjer. Als de verstopping echter vastzit of op een dieper niveau zit, is het beter om een ​​professional in te schakelen.

Een professional beschikt over de juiste uitrusting en ervaring om effectief en snel verstoppingen op te lossen. Bovendien kunnen ze de oorzaak van de verstopping vaststellen en maatregelen treffen om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Onze reactietijd is meestal binnen een paar uur en in sommige gevallen kunnen we binnen een paar minuten bij u zijn. Het is belangrijk om ons zo snel mogelijk te bellen zodat we de verstopping snel kunnen verhelpen.

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ontstoppen riool

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam