6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Loodgieter Rotterdam

DE BESTE LOODGIETER VAN ROTTERDAM

Loodgieter Rotterdam - (3025)

Loodgieter Rotterdam is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Of je nu een klein of groot probleem hebt, we bieden altijd een geschikte oplossing tegen eerlijke tarieven. Om onze transparantie te waarborgen, maken we altijd een prijsopgave op locatie voordat we aan de werkzaamheden beginnen. We starten pas met de klus na goedkeuring van de prijsopgave.

Wij bieden onze Loodgietersbedrijf in Rotterdam en de omliggende gebieden. Of je nu woont in Rotterdam Noord, Oost, Zuid, West of Centrum, we zijn snel ter plaatse om te helpen!

Als je onze hulp nodig hebt voor een klus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op 085 401 95 85.

Loodgieter Rotterdam 24h/24

Met spoed een Loodgieter Rotterdam nodig? Bel ons!

ONZE DIENSTVERLENING

Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Spoed diensten

Riool ontstoppen

Lekkages

Afvoer verstopt

Vind Installatiebedrijven in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige loodgieter in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen oplossingen voor problemen met je gas- en waterleidingen, maar ook installatiewerkzaamheden voor je huis. We begrijpen dat sommige klussen te lastig zijn om zelf uit te voeren en veel kennis en tijd vergen.

Ons installatiebedrijf in Rotterdam is gespecialiseerd in het aanleggen of verplaatsen van gas- en waterleidingen, evenals het verbouwen en renoveren van badkamers en keukens. Onze vakmensen helpen je graag bij het aansluiten van nieuwe douchecabines, baden, wc-potten, kranen en wastafels. Als je overweegt om de locatie van je douche, bad, wc, kraan of wastafel te veranderen, dan kunnen we je ook daarbij helpen. Houd er wel rekening mee dat dit wat meer werk vereist, omdat ook de afvoerleidingen, waterleidingen en kranen moeten worden verplaatst.

Als je een installateur nodig hebt in Rotterdam, bel dan nu 085 401 95 85 om je klus te bespreken met onze monteur. Wij staan klaar om je te helpen en bieden eerlijke tarieven en hoogwaardige service.

Installatiebedrijven Rotterdam

Loodgieter Rotterdam bereikbaar 24/7!

Het kan erg vervelend zijn wanneer problemen met je cv-ketel, lekkages of verstoppingen zich voordoen op de meest ongelegen momenten. Op dat moment wil je een loodgietersbedrijf dat snel en efficiënt kan handelen: een spoedservice. Bij Loodgieter Rotterdam begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Dit zijn klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag, zoals een overstromende wc of een dringende lekkage. Als je te maken hebt met een spoedgeval, bel dan direct onze vakmensen op 085 401 95 85 voor alle reparaties bij lekkages, verstoppingen of storingen. We zijn snel ter plaatse omdat Rotterdam in ons werkgebied ligt en kunnen je probleem zo snel mogelijk oplossen. Je kunt op ons rekenen in geval van nood!

De voordelen van Allround Loodgieter Rotterdam

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Hoeveel kost het opsporen van een lek en van welke factoren hangt de prijs af?

Een lekkage in de badkamer of verwarmingsbuizen wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk laten repareren om verdere schade te voorkomen. Helaas merk je vaak pas laat op dat er een lekkage is, wanneer het al veel schade heeft aangericht aan muren, vloeren en/of plafonds. Op Verbouwkosten vind je informatie over verschillende soorten lekkages en de kosten voor het opsporen en verhelpen ervan.

Beperk schade door vocht

Het is belangrijk om een lekkage snel te laten repareren om verdere schade te voorkomen. Als de lekkage langer blijft bestaan, zal een groter deel van de muren broos worden wat hogere kosten veroorzaakt.

De lekkage kan ook schade veroorzaken die onzichtbaar is en bijvoorbeeld de constructie van het huis verzwakken. Kom dus snel in actie en vraag een lekdetectie offerte aan.

Wanneer is lekdetectie nodig?

Als je last hebt van een lekkage maar de oorzaak of de exacte locatie niet weet, is lekdetectie nodig.

De lekdetectie inspecteur zal met speciale apparatuur het lek detecteren en een rapport opstellen met de exacte locatie. Op basis van dit rapport kun je het lek verhelpen en extra kosten voorkomen.

Waarom is lekdetectie aanbevolen?

De gevolgschade van een lekkage bevindt zich vaak op een andere locatie dan het lek zelf. Het water zoekt zich een weg in de bouwconstructie en kan soms verschillende meters, verdiepingen en plekken verder tot uiting komen. Als het bijvoorbeeld lekt op een hoek van een plat dak, betekent dit niet dat het lek zich daar bevindt. Het lek kan heel goed binnen 10 meter afstand zijn. Lekdetectie voorkomt onnodige reparaties op de verkeerde plekken.

Wij leggen ook leidingen aan in Rotterdam

Waterleiding aanleggen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat leidingen kan leggen in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken enkel met de beste vakmensen, die altijd voor u klaar staan om de leidingen in Rotterdam te plaatsen.

Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing. Het is natuurlijk van belang dat uw huis of pand er weer netjes bij ligt nadat wij hebben geholpen met het plaatsen van uw leidingen in Rotterdam. Daarom zorgen onze professionals er altijd voor dat ze met de nodige materialen kunnen werken en dat ze alles keurig opruimen na afloop.

Afvoerleidingen aanleggen

De afvoerleidingen aanleggen in Rotterdam is voor ons een dagelijkse kost. We werken al jarenlang voor verschillende bedrijven, waaronder ook een aantal grote bedrijven. Hierdoor kunnen we goed inschatten wat er nodig is om een project tot een goed einde te brengen. Onze medewerkers hebben allemaal de juiste opleiding genoten en zijn daardoor in staat om zelfstandig te werken. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel uw project af te ronden en uw wensen naar behoren te realiseren.

Loodgieter Rotterdam: veelgestelde vragen

De prijs van een ervaren loodgieter Rotterdam ligt tussen de 60 en 75 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven berekenen wij geen voorrijkosten.
Het werk van een ervaren loodgieter / installateur is zeer veelzijdig. Het loopt uiteen van het repareren van een kraan tot de installatie van een volledig gerenoveerde badkamer. Ook de installatie van compleet nieuwe cv’s inclusief ketels leidingen enz..
De meeste loodgieters en installateurs zijn gespecialiseerd in één van de twee branches. Echter, voor een goede aanpak is het belangrijk dat er zowel een loodgieter als een installateur aanwezig is. In dit geval wordt er altijd samengewerkt tussen deze twee partijen.

Staat uw vraag er niet bij of hebt u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Loodgieter Rotterdam

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam