6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5

Loodgieter Den Haag

DE BESTE LOODGIETER VAN DEN HAAG

Loodgieter Den Haag nodig?

Loodgieter Den Haag biedt u meer dan 10 jaar ervaring in alle loodgietersklussen. Van een grondige verstopping tot onderhoudswerkzaamheden en installatie, wij weten hoe het moet! Onze goed opgeleide loodgieters kunnen u perfect van dienst zijn met reparatie, installatie en onderhoud van alle sanitaire voorzieningen, verwarmings- en gasinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Wij hebben een groot netwerk waardoor wij snel kunnen handelen als u problemen heeft met uw woning of bedrijfsruimte. We beschikken over de beste apparatuur om snel en doeltreffend te kunnen werken. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel!

Loodgieter Den-Haag

Met spoed een Loodgieter Den Haag nodig? Bel ons!

ONZE DIENSTVERLENING

Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Spoed diensten

Riool ontstoppen

Lekkages

Afvoer verstopt

Met spoed een Loodgieter in Den Haag nodig? Bel ons!

Alle soorten loodgieterswerk in Den Haag

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Den Haag, die u met diverse werkzaamheden van dienst kan zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verhelpen lekkages in Den Haag en omstreken, kunnen een nieuwe badkamer voor u plaatsen of zorgen voor een renovatie van het sanitair. Heeft u problemen in de badkamer, de WC of de keuken, of heeft u het idee dat uw leidingen aan vervanging toe zijn? Geen probleem, wij zijn de ervaren loodgieter in Den Haag die u daarmee graag van dienst is. Ons team bestaat uit loodgieters die voor u klaarstaan met hun jarenlange ervaring!

Centrale verwarming plaatsen of onderhouden

Bent u opzoek naar een specialist in onderhoud voor uw centrale verwarming of wilt u een nieuwe CV-ketel laten plaatsen? Is de douche ineens koud, of wilt u een check voor de winter laten uitvoeren? Als ervaren loodgieters zijn we u graag van dienst met een energiezuinige CV-ketel, of het jaarlijks onderhoud om de kwaliteit hiervan te kunnen waarborgen. We werken met ervaren CV-monteurs, die u vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn. Als u op zoek bent naar een specialist in onderhoud voor de centrale verwarming of het plaatsen van een nieuwe CV-ketel bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres! We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het maken van een plan dat past bij uw wensen.

De voordelen van Allround Loodgieter

Uw probleem snel opgelost

Vaak binnen 2 uur een loodgieter bij u thuis!

Vakkundig en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop

Eerlijke
tarieven

Helder, zonder verplichtingen

Veilig en vertrouwd

Meer dan 17.500 klanten gingen u voor

Leidingen laten aanleggen in Den Haag? | Lekkages verhelpen

Waterleidingen aanleggen

Waterleidingen aanleggen is een klus waar u het beste een professional voor inschakelt. Onze monteurs staan klaar om uw waterleiding te plaatsen op een veilige en professionele manier. Hierdoor kunt u snel genieten van stromend water, waar u maar wilt! En heeft u buitenkranen nodig? Ook dat regelen we!

Afvoer aanleggen

U wilt een nieuwe afvoer in uw huis in Den Haag? Dat kunnen wij voor u regelen. Wij zijn gespecialiseerd in afvoeren aanleggen en andere afvoerwerk en of installatie diensten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Allround loodgieters

Loodgieter Den Haag: veelgestelde vragen

De prijs van een ervaren loodgieter Den Haag ligt tussen de 60 en 75 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven berekenen wij geen voorrijkosten.

Het werk van een ervaren loodgieter / installateur is zeer veelzijdig. Het loopt uiteen van het repareren van een kraan tot de installatie van een volledig gerenoveerde badkamer. Ook de installatie van compleet nieuwe cv’s inclusief ketels leidingen enzovoort.

De meeste loodgieters en installateurs zijn gespecialiseerd in één van de twee branches. Echter, voor een goede aanpak is het belangrijk dat er zowel een loodgieter als een installateur aanwezig is. In dit geval wordt er altijd samengewerkt tussen deze twee partijen.

Staat uw vraag er niet tussen of heeft u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Loodgieter Den Haag

Heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Neem direct contact met ons op

Klantervaringen

Vriendelijk en deskundig

Rachid is vriendelijke deskundige monteur die wij voor een volgende keer graag terugzien.

5/5

Naber, Den Haag

Snelle service

Overdag offerte aangevraagd, s’avonds terug gebeld, andere dag geholpen

5/5

Sandra Rober, Spijkernisse

Zeer goed, vriendelijk en snel

Zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Door deskundig advies een hoop kosten bespaard.

5/5

J. Hennekam