6 monteurs beschikbaar in uw regio
Klanten beoordelen ons met een 9.8/10
4.6/5
UITSTEKEND
7 recensies op
Inger van Leeuwen
Inger van Leeuwen
2023-02-01
Snel en kundig onze lekkage verholpen
Patryk Murawski
Patryk Murawski
2023-01-28
Goede service en afhandeling. Cv ketel in het weekend kapot gegaan. Telefonisch werd het probleem doorgenomen en ingeschat. Duidelijke prijsopgave. Monteur heeft het netjes opgelost. 5 sterren voor de monteur.
Lisanne Sieckmeijer
Lisanne Sieckmeijer
2023-01-28
We hadden een probleem met de rookgasafvoer van onze cv, deze was losgeschoten. ‘S ochtends gebeld en dezelfde dag nog gemaakt, super fijn!
Iliyas Bajjit
Iliyas Bajjit
2022-12-08
Hele goede ervaring gehad zojuist. Zat met een volzittende riool waardoor een lekkage was ontstaan. Bedrijf gaf netjes aan hoe lang het zou duren voor een monteur aanwezig kon zijn, kwamen ook supersnel en bleken heel bekwaam en professioneel in hun werk. Het probleem snel gedetecteerd en gelukkig ook net zo snel verholpen. Niets op aan te merken. Chapeau voor de snelheid!
Irina Chitu
Irina Chitu
2022-11-20
Hiba Bnou
Hiba Bnou
2022-11-17
Fantastische service. Ondanks de weersomstandigheden was allround loodgieter met spoed gekomen voor het repareren van een boiler. Meneer heeft weer goed geholpen en ging deskundig aan de gang ☺️👍
Hakim Bosallami
Hakim Bosallami
2022-11-12
Een aanrader! Waren zeer snel ter plekke (een gigantische lekkage vanaf de 1e verdieping naar de begane grond), vroegen vooraf zoveel mogelijk info die we gelukkig konden geven (foto’s) en kwamen goed voorbereid binnen. Het euvel was binnen iets meer dan een uurtje verholpen. Vooraf ook een duidelijke telefonische offerte gekregen.

Menu